Eckerö Line - Varaa risteilyt edullisesti netistä ja kerrytä samalla S-bonusta.

Eckerö Line on suomalainen laivayhtiö, joka harjoittaa ympärivuotista autolauttaliikennettä Helsingin ja Tallinnan välillä. Matkavalikoimamme kattaa päiväristeilyt Tallinnaan, hotellimatkat Tallinnaan ja muualle Viroon, erilaiset erikoispaketit kuten ooppera- ja spa-tuotteet sekä reittimatkat päivin öin.

Myönnämme ainoana laivayhtiönä reitillä Bonusta S-Etukortilla niin matkatuotteista kuin laivaostoksista. Eckerö Line on ainoa Suomen lipun alla liikennöivä laivayhtiö Suomenlahdella Helsingistä Tallinnaan, aluksillaan m/s Finlandia ja Finbo Cargo. M/s Finlandia liikennöi Helsingin Länsisatamasta, Länsiterminaali 2:sta ja Finbo Cargo liikennöi Helsingin Vuosaaresta. Toimintamme suuntautuu sekä rahti- että matkustajareittiliikenteeseen.

Yhtiömme on perustettu vuonna 1994. Olemme monialapalveluyritys, jonka tarjontaan kuuluu matkapakettitarjonta, myymälä- ja ravintolatarjonta, kokous- ja ryhmätuotteet sekä hotellipaketit ja rahti. Suomalaisena yhtiönä toimintamme perustuu suomalaisuuteen, suomalaisiin palveluihin ja osaamiseen. Työntekijät ovat suomalaisten työehtosopimusten piirissä työskenteleviä ammattilaisia ja Eckerö Linella on suomalaisen työn avainlipputunnus. Olemme mukana Great Place To Work -ohjelmassa ja tavoitteenamme on olla Itämeren paras työpaikka.


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 kommenttia: on "Eckerö Line - Varaa risteilyt edullisesti netistä ja kerrytä samalla S-bonusta."

Lähetä kommentti