House of Brandon - Muotivaatteita kotimaisesta nettikaupasta edullisesti

House of Brandon on kotimainen muodin nettikauppa, jonka valikoimaan kuuluvat suositut merkit kuten Vila, Vero Moda, Dr. Denim, Converse, Nike, Brave Soul, VSCT, Björn Borg, Makia, Calvin Klein, Superdry ja moni muu. Merkkivalikoima kasvaa koko ajan. Yhtiömme on muun muassa Brave Soulin ja VSCT:n virallinen maahantuoja Suomessa, ja lisäksi olemme muiden merkkiemme valtuutettu edustaja Suomessa.

Valikoimamme päivittyy ja laajentuu päivittäin. ALE-osastollamme voi tehdä upeita löytöjä jopa -70% alennuksilla. Fashion Trade Scandinavia Oy on toiminut eri vaatemerkkien maahantuojana ja agentuurina maaliskuusta 2010. Asiakkainamme on muun muassa Suomen suurimpia tavarataloketjuja.

Fashion Trade Scandinavia Oy on suomalainen nopeasti kasvava merkkivaatteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Jälleenmyynnistä vastaa verkkokauppamme House of Brandon (www.houseofbrandon.com), joka on Suomen johtava kansainvälisen tason vaateverkkokauppa. Vaatteiden jälleenmyynnin siirtyessä yhä enemmän verkkoon pyrimme olemaan alan kehityksen kärjessä niin toimitusnopeuden, toimitusvarmuuden, asiakaspalvelun kuin teknisten ominaisuuksien osalta. Toimitamme verkko-ostoksia yli 30 maahan.

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 kommenttia: on "House of Brandon - Muotivaatteita kotimaisesta nettikaupasta edullisesti"

Lähetä kommentti