Waku-Organics - Uusi luonnonkosmetiikan nettikauppa, vuoden loppuun kaikkiin tilauksiin ilmainen lahja.

Uusi luonnonkosmetiikan nettikauppa avattu! Uusia huippumerkkejä suoraan maahantuojalta!

Waku-Organics on luonnonkosmetiikan ja lisäravinteiden maahantuojan verkkokauppa. Tuotevalikoimastamme löydät monipuolisen valikoiman koko perheelle sopivia sertifioituja luonnonmukaisia ihon-, hiusten- ja vartalonhoitotuotteita sekä värikosmetiikkaa. Uskomme, että luonnonmukaiset tuotteet ovat aidosti parempi vaihtoehto keholle ja ympäristölle. Tarjoamme helpon, nopean ja nykyaikaisen tavan ostaa laadukkaita luonnonmukaisia tuotteita myös mobiili laitteilla, sillä verkkokauppamme on skaalautuva toimimaan myös erikokoisilla tabletti- ja älypuhelinlaitteilla. Tervetuloa ostoksille!

Waku-Organics on luonnonkosmetiikan ja luomutuotteiden maahantuonti- ja jälleenmyyntiyritys. Tuomme maahan vain laadukkaita tarkistettuja tuotteita.
Tuotevalikoimasta löytyvät koko perheelle sopivat luonnonmukaiset ihon-, hiusten- ja vartalonhoitotuotteet sekä värikosmetiikka kuluttajille ja ammattilaisille.

Waku-Organics aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2012, jolloin aloitimme Yhdysvaltalaisen AUBREY luonnonkosmetiikan maahantuonnin. Tänä päivänä Waku-Organics maahantuomia tuotemerkkejä on useita. Tuotteita on mahdollista tilata koko EU:n alueelle.

Luonnonkosmetiikan verkkokauppa

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 kommenttia: on "Waku-Organics - Uusi luonnonkosmetiikan nettikauppa, vuoden loppuun kaikkiin tilauksiin ilmainen lahja."

Lähetä kommentti