JE-Nettiverstas - Sähkötyökalut sekä perinteiset käsityökalut netistä

JE-Nettiverstas on työkalujen nettikauppa. Valikoima koostuu laadukkaista sähkötyökaluista, perinteisistä käsityökaluista, puristimista, mittavälineistä ja muista puuntyöstöön käytettävistä työkaluista. Kaupan kuvaus JE-Nettiverstas toimittaa tuotteittaan yrityksille, oppilaitoksille ja yksityishenkilöille Suomessa, Ruotsissa ja useissa Euroopan maissa.

Edullisuus ja suomalainen luotettavuus: Hintatasomme on enemmänkin eurooppalainen kuin suomalainen, mutta palvelu on taattua suomalaista: jäyhää ja luotettavaa ;) Tuomme lähes kaikki tuotteemme itse maahan, joten turhat välikädet jäävät pois. Tällöin myös tuotevastuu on lähempänä ostajaa ja tuotepalautukset ovat erittäin helppoja, jos tuote ei ollutkaan sopiva. Ilmoitus meille ja paketti lähimpään toimipaikkaan.

ALV-etu yrityksille: Mahdollisuus vähentää Suomen korkeampi ALV tekee yrityksille hinnoista entistäkin kilpailukykyisemmät suhteessa eurooppalaisiin liikkeisiin.

Suoraan varastosta laajeneva valikoima laatutuotteita, joita et löydä rautakaupasta: Olet sitten ammattilainen tai tee-se-itse-mies (tai nainen) arvostat todennäköisesti laatua kohtuuhinnalla. Emme kilpaile halpatuotantoa tarjoavien liikkeiden kanssa, vaan olemme etsineet kattavan valikoiman tuotteita, jotka saavat sinut hymyilemään. Jos et löydä haluamaasi tuotetta, kysy meiltä! Olemme luoneet yhteyksiä valmistajiin eri puolilla maailmaa ja mahdollisuuksien mukaan pyrimme vastaamaan myös asiakkailta tulleisiin tuotetarpeisiin. Olemmekin toteuttaneet mitä erilaisempia erikoistyökalutilauksia.

Luotettavat ja joustavat toimitukset: Jopa 90% tilauksista on perillä seuraavien 2-3 vuorokauden kuluessa. Jos tuotetta ei ole varastossa, pyrimme ilmoittamaan siitä välittömästi, jolloin voit valita mitä teet. Huomioimme myös erityistoiveet toimituksien suhteen ja noutokin onnistuu. JE-Nettiverstas - laatutyökaluja järkevään hintaan

0 comments:

Lähetä kommentti