MyTrendyPhone - Tarvikkeita mm. älypuhelimille, tableteille, kannettaville tietokoneille sekä Bluetooth-laitteille.

MyTrendyPhone myy laadukkaita lisävarusteita matkapuhelimiin, iPodeihin, valokuva- ja videokamereoihin, tietokoneisiin ja kannettaviin, iPadiin, pelikonsoleihin, muistikortteihin, mustekasetteihin ja Bluetooth-laitteisiin.
MyTrendyPhone perustettiin vuonna 2003 ja sen tuotevalikoima on yli 100 000 eri tuotetta ja tiimi koostuu 300 työntekijästä ympäri Eurooppaa. MyTrendyPhone kehittyy jatkuvasti ja sillä on nyt 13 verkkokauppaa seuraavissa maissa: Tanska, Ruotsi, Norja, Suomi, Saksa, Hollanti, Espanja, Italia, Ranska, Iso-Britannia, Itävalta, Puola ja Yhdysvallat.

Tavoitteenamme on onnelliset ja tyytyväiset asiakkaat. Siksi tarjoamme kaikille asiakkaille hinta- ja tyytyväisyystakuun, kun he ostavat verkkokaupastamme. MyTrendyPhone takaa, että saat tuotteet markkinoiden alhaisimmilla hinnoilla. Jos löydät saman tuotteen halvemmalla muualta 30 päivän kuluessa ostosta, hyvitämme erotuksen.
* Matkapuhelimet
* Toimistotarvikkeet
* Kotiteatteri
* Musiikkisoittimet
* Konsolit
* Bluetoot & muistikortit
* iPad & tabletit
* PC & kannettavat tietokoneet
* Autotarvikkeet
* GPS & navigointi
* Tulostinmusteet & värikasetit
* Kaapelit & sovittimet
MyTrendyPhone
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 kommenttia: on "MyTrendyPhone - Tarvikkeita mm. älypuhelimille, tableteille, kannettaville tietokoneille sekä Bluetooth-laitteille."

Lähetä kommentti