BYGGmax - Kaikki rakentamiseen edullisesti nettikaupasta

BYGGmax on rakennustarvikkeita markkinoiva kauppaketju, joka on perustettu vuonna 1993. Alusta alkaen yrityksen liikeidea on perustunut tavoitteeseen olla paras ja edullisin vaihtoehto kuluttajille, jotka ostavat korkeimman laatuluokan rakennustarvikkeita. Koska myymälät tekevät sisäänostonsa yhteisostoina pystyy BYGGmax tarjoamaan tuotteet asiakkailleen erittäin kilpailukykyisin hinnoin.

BYGGmaxilla on koko Suomen kattava e-kauppa. Maksutapoja on kaksi: a. BYGGmax-kortti: Maksu veloitetaan suoraan, kun keräily on valmis. b. Visa/MasterCard: Maksu varataan suoraan tilattaessa ja veloitetaan, kun keräily on valmis. Rahti- ja keräilykustannukset näkyvät jo tilauksen valmisteluvaiheessa.

Toimitus: Kuljetuksissa edellytetään, että toimitusosoitteeseen on ajokelpoinen tie. Vastaanottajan on tarkastettava toimitetut tuotteet ja kuitattava toimitus. Kuljetusyritys ei luovuta tuotteita ilman asiakkaan tai muun vastuullisen vastaanottajan kuittausta. Ellei asiakas ole tavattavissa, kun tilaukset toimitetaan perille, perii Byggmax käynnistä aiheutuneet kustannukset.


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 kommenttia: on "BYGGmax - Kaikki rakentamiseen edullisesti nettikaupasta"

Lähetä kommentti