Inessa - Kotimainen ja monipuolinen kodinsisustamisen tavaratalo.

Inessa on suomalainen kodinsisustamisen tavaratalo. Inessa tarjoaa asiakkailleen suomalaiseen makuun sopivia laadukkaita sisustus- ja design-esineitä yli sadan tuotemerkin voimalla. Valikoimiimme kuuluvat niin Iittalan, Arabian, Finlaysonin ja Hackmanin tuotteet kuin myös Harri Koskisen, Timo Sarpanevan, Eero Aarnion, Tapio Wirkkalan sekä Andy Warholin klassikot. Me Inessassa arvostamme sisustamisessa esteettisyyttä ja yksilöllisyyttä sekä tietysti laadukasta muotoilua.

Laajat valikoimat sisustustuotteita jokaiseen kodin tilaan Laajaan, yli tuhannen tuotteen valikoimaamme kuuluu erilaisten sisustus- ja koriste-esineiden lisäksi kauniita tekstiilejä, raikkaasti väritettyjä valaisimia sekä hauskoja tuotteita kotiin, pihalle ja puutarhaan. Lisäämme uusia kiinnostavia tuotteita Inessaan joka ikinen arkipäivä.

Suomalainen verkkokauppa on luotettava kumppani Me Inessassa panostamme myös laadukkaaseen palveluun. Palveluihimme kuuluu nopea toimitus, asiantunteva asiakaspalvelu ja kaupan edistykselliset tuotehaut. Inessassa voit rajata tuotteita mieltymyksesi mukaan kriteereinä mm. mielivärisi tai lempimateriaalisi. Inessalle on myönnetty ansioistaan Suomalaista Palvelua –avainlippu.
Inessa.fi

0 comments:

Lähetä kommentti