JACK & JONES - Muotivaatteita miehille

JACK & JONES on miehille suunnattu verkkokauppa, jonka valikoimista löytyy vaatteita, kenkiä ja asusteita. JACK & JONES alle mahtuu seuraavat brändit:
Farkut ovat JACK & JONESin liiketoiminnan perusta ja ovat asiantuntija farkkujen viimeistelyssä, laadussa ja suunnittelussa, mutta nykyisin brändin alle mahtuu viisi yksilöllistä brändiä:
JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, PREMIUM by JACK &; JONES, ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES ja JACK & JONES TECH.

Kullakin on oma suunnittelutiimi, jolla on omat ideat, konseptit ja mallit. Jokaisella on täydellinen vaate-, asuste- ja jalkinemallisto, joista löytyy sopivat tuotteet joka miehelle ja tilanteeseen.

JACK & JONES VINTAGE CLOTHING keskittyy viimeistelyyn ja korkealaatuisiin tuotteisiin. Brändi pyrkii vangitsemaan farkkuvaatteiden todellisen olemuksen. Se herättää eloon aitoja vintage-tuotteita sekä pesuja, yksityiskohtia ja kankaita, jotka viittaavat eri aikakausiin.

PREMIUM by JACK & JONES -brändissä korostuvat korkea laatu, harkitut yksityiskohdat ja tyylikkyys trendien sijaan. Brändin juuret ovat klassisessa tyylissä, ja kokoelmat rakentuvat ikonisten vaatekappaleiden varaan. Mallit yhdistetään moderneihin ja sesonkien mukaisiin elementteihin – esimerkiksi pukupaidat ja bleiserit valmistetaan uudenlaisista kankaista, uusissa väreissä tai trendikkäillä yksityiskohdilla.

ORIGINALS by JACK & JONES on saanut vaikutteita urbaanista pop- ja indie-kulttuurista. Tyyli on värikäs ja mutkaton, ja inspiraatiota ammennetaan kaikesta, mikä vaikuttaa viimeisimpiin trendeihin.
ORIGINALS by JACK & JONES tarjoaa kokonaisen malliston trendikkäille miehille, jotka pukeutuvat luovasti. Kokoelma perustuu trendeihin ja värikkäisiin tuotteisiin, kuten printti-T-paitoihin, rentoihin paitoihin, collegepuseroihin ja viisitaskuisiin farkkuihin.

CORE by JACK & JONES on käytännöllistä katumuotia, jossa on vahva graafinen ilme ja innovatiivisia yksityiskohtia. Kaikki mallit valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Niissä on raikas ja selkeälinjainen viimeistely, ja yksityiskohdissa on vahvoja viittauksia katumuotiin. Työvaatteista lainatut mallit yhdistettyinä moderneihin kankaisiin tekevät vaatteista innovatiivisia ja kestäviä.

Kokoelmissa yhdistyy muodollinen ja rento tyyli: niissä on esimerkiksi anti-fit-farkkuja, graafisia T-paitoja, collegepuseroita, jalkineita ja neuleita. Cut-and-sew-saumat, tekniset yksityiskohdat ja minimalistiset neutraalit sävyt yhdistettynä rohkeisiin kontrasteihin antavat vaatteille huomiota herättävän ilmeen. CORE by JACK & JONES on suunnattu nuorille ja muodikkaille miehille. Urbaani ja aktiivinen elämäntyyli näkyy heidän asuissaan, ja he haluavat näyttää raikkailta ja tyylikkäiltä uusissa vaatteissaan.

JACK & JONES TECH -vaatteet ovat erittäin funktionaalisia, korkealaatuisia ja äärimmäisen mukavia jokapäiväisessä käytössä. Kokoelmissa on joka sään perusvaatteita, kuten funktionaalisista kankaista valmistettuja päällystakkeja, sekä lautailushortseja, collegepuseroita, kenkiä ja graafisia T-paitoja. JACK & JONES TECH -kokoelma keskittyy aktiiviseen elämäntyyliin, jossa muoti, funktionaalisuus ja urheilullisuus yhdistyvät. Kaikki vaatteet suunnitellaan mahdollisimman miellyttäviksi ja käytännöllisiksi kunkin sesongin sääolosuhteita ajatellen.

JACK & JONES TECH on miehille, jotka vaativat korkeaa laatua ja funktionaalisuutta tinkimättä tyylistä ja muodikkuudesta. JACK & JONES TECH -kokoelmissa on seikkailuhenkeä ja urheilullisuutta. Vaatteet ovat saaneet innoituksensa ulkoiluaktiviteeteista, ja tekniset yksityiskohdat tuovat niihin mielenkiintoisia elementtejä ja ominaisuuksia. JACK & JONES TECH -brändissä muoti, funktionaalisuus ja urheilullisuus yhdistyvät.

Ilmainen toimitus ja palautus yli 70 euron tilauksiin.


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 kommenttia: on "JACK & JONES - Muotivaatteita miehille"

Lähetä kommentti