VERO MODA - Vaatekauppa muotitietoisille naisille

VERO MODA on oikea valinta muotitietoiselle, itsenäiselle nuorelle naiselle, joka haluaa pukeutua hyvin ja maksaa vähemmän. VERO MODA tarjoaa laatua, edullisuutta ja inspiroivaa pukeutumista nuorelle naiselle, joka haluaa näyttää hyvältä ja pitää hauskaa tyylinsä kanssa. VERO MODAsta asiakas löytää oikeat vaatteet oikeaan hintaan ja saa mahdollisuuden seurata muotia omilla ehdoillaan.

VERO MODAssa trendit ovat henki ja elämä. Nykyaikaiset kansainväliset mallistot tarjoavat vaatteita, jotka vain on pakko saada sekä vaatekomeron olennaisia perusvaatteita. VERO MODA koostuu kahdesta mallistosta: VERO MODA ja NOISY MAY, joista jokainen antaa oman ulottuvuutensa merkille varmistaen, että jokainen asiakas löytää haluamansa.

VERO MODA perustettiin vuonna 1987 vastaamaan laadukkaiden, trendikkäiden ja edullisten vaatteiden kysyntään. Nykyisin se on Euroopan suurimpia nuorten naisten vaatemerkkejä. VERO MODA oli Troels Holch Povlsenin luomuksena ensimmäisiä Bestseller-perheen merkkejä ja on nykyisin suurin niistä. Vuosien ajan huippumallit, kuten Helena Christensen, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Kate Moss ja Gisele Bündchen, ovat esiintyneet VERO MODAn kasvoina. Heillä on ollut tärkeä rooli VERO MODA -brändin tuomisessa osaksi muotimaailmaa. Nopeat toimitukset.


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 kommenttia: on "VERO MODA - Vaatekauppa muotitietoisille naisille"

Lähetä kommentti