Goodiebox - Yllätyspaketti kauneustuotteita miehille tai naisille.

Upea Goodiebox ihastuttaa! Goodiebox on kuukausittainen tilausboksi, jonka tarkoituksena on jakaa jäsenilleen hyvää mieltä kuukausittain vaihtuvien teemojen ja laadukkaiden kauneustuotteiden avulla. Goodiebox haluaa kehottaa ihmisiä raivaamaan lisää aikaa itselleen, ja tehdä itsensä hemmottelusta pikemminkin sääntö kuin poikkeus. 
Vaikka Goodiebox saattaa muistuttaa perinteistä kauneusboksia, se eroaa selvän #yourselfishness-agendansa lisäksi kilpailijoistaan etenkin laadukkailla tuotteillaan ja upealla asiakaspalvelullaan. #Yourselfishness on Itsensä etusijalle laittamista. Itsensä huomioimisella on paljon positiivisia sivuvaikutuksia, se tekee onnellisemmaksi ja onnellisena on enemmän annettavaa toisille. #yourselfishness palvelee kaikkia. 
Jokainen boksi sisältää 5-7 täysikokoista kauneustuotetta, joiden arvo on yhteensä ainakin 75 € – kuukausihintaan 24,95 €. Yhteistyökumppanit vaihtuvat kuukausittain, mutta bokseissa on tähän asti vilahtanut ainakin Benefitin, Vichyn, Cliniquen ja Pixin tuotteita. Nyt Bette Boxin yhdistyttyä myös laadukkaat, kotimaiset merkit tulevat osaksi valikoimaa. 
Asiakaspalvelu (jota kutsutaan nimellä Team Happiness) palvelee jäseniä kaikilla kotimaisilla kielillä, ja jakaa myös vinkkejä tuotteiden käyttöön ja #yourselfishnessiin liittyen – he ovat siis kirjaimellisesti onnen lähettiläitä, jotka auttavat tekemään jäsenien omasta ajasta himpun verran parempaa. 
Goodieboxiin valittuja tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä, ja kauniit, pahviset boksit ovat valmistettu kierrätyspaperista. Goodiebox-tilaus ei ole koskaan sitova – tilauksen voi siis peruuttaa milloin tahansa, ja bokseilla on täysi tyytyväisyystakuu.

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 kommenttia: on "Goodiebox - Yllätyspaketti kauneustuotteita miehille tai naisille."

Lähetä kommentti