Lamppuexpress - Euroopan johtava valonlähteiden nettikauppa

Lamppuexpress.com on Euroopan johtava valonlähteiden myyjä. Valtava valikoima valaistustuotteita keskittyy ympäristöystävälliseen ja energiaa säästäviin LED-lamppuihin ja laitteisiin samalla kun poikkeuksellinen asiakastuki, saman päivän toimituslupaus ja alimman hinnan takuu tuovat lisäarvoa asiakkaille.

Lamppuexpress.com:lla on yksi Euroopan laajimmista tuotevalikoimista mukaan lukien erikoiset ja harvinaiset valonlähteet. Kaikilla tuotteilla on 1-5 vuoden takuu riippuen mallista ja brändistä. Valikoimaan kuuluu tuotteita maailman suurimmilta valmistajilta kuten Philips, Osram ja Sylvania, joiden nimet ovat synonyymeja laadulle ja luotettavuudelle. Lamppuexpress.com toimii Noxion-merkin, joka on on Euroopan nopeiten kasvava lamppujen valmistaja, ensisijaisena toimittajana.

Kaikki Lamppuexpress.com:n varastotuotteet lähetetään saman päivän aikana ja yli 100€ tilaukset toimitetaan ilmaiseksi. Kaikki yleisimmät maksutavat ovat käytettävissä mukaan lukien Visa, MasterCard, AmEx ja lasku. Verkkosivu tarjoaa ainutlaatuisen edun, jolloin suurista tilausmääristä saa automaattisen edun kassalla.

0 comments:

Lähetä kommentti