Pinkorblue - Suomen suurimpia lastentarvikkeiden nettikauppoja

Verkkokauppa sinua ja lastasi varten!

Pinkorblue.fi on yli 20 000 tuotteella yksi Suomen suurimmista lastentarvikkeisiin erikoistuneista verkkokaupoista. Suomen lisäksi Pink or blue -verkkokauppoja toimii 12 muussa maassa. Kauppamme on auki vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Meiltä löydät kaikki tarvitsemasi varusteet raskausajan tarvikkeista aina lapsen syntymään ja kouluikään saakka – tietysti edulliseen hintaan.

Pinkorblue.fi on Saksan suurimman lastentarvikkeisiin erikoistuneen verkkokaupan, babymarkt.de GmbH:n, tytäryhtiö. Yrityksellä on yli 300 työntekijää, jotka pitävät huolta siitä, että tilausprosessi sujuu niin hyvin kuin mahdollista aina tilauksen tekemisestä paketin toimitukseen asti.

Yli 20 000 tuotteen valikoimaamme kuuluu muun muassa vaippoja, lastenvaunuja, turvaistuimia, leluja, vaatteita, huonekaluja ja kodin turvallisuustuotteita
Tuotemerkkiemme joukosta löydät sekä vanhat tutut että uudet tuttavuudet. Merkkeihimme kuuluvat Maxi-Cosi, Cybex, Britax-Römer, Lego, Babybjörn, Brio, Pampers, Haba, Philips Avent ja monia muita.

Teemme yhteistyötä ainoastaan sertifioitujen ja tunnettujen tavarantoimittajien kanssa, jotka testaavat ja varmistavat tuotteiden turvallisuuden. Sisäänostajamme työskentelevät tiukkojen säädösten mukaisesti, jotka vastaavat sekä Suomen että Saksan standardeja ja EU-direktiivejä. Tuotteiden turvallisuus on meille Pink or bluella todella tärkeää.

0 comments:

Lähetä kommentti