Puuilo - Työkaluja, taloustavaroita, rakennustarvikkeita sekä muuta käyttötavaraa edulliseen hintaan.

Ehkä hieman erilainen kauppa. Tervetuloa Puuilon verkkokauppaan! Puuilo on suomalainen tavarataloketju, jossa myydään työkaluja, taloustavaroita, rakennustarvikkeita sekä muuta käyttötavaraa edulliseen hintaan. Puuilossa viikottain vaihtuvia tarjouksia.

Puuilo Oy on vuonna 1982 Kainuussa perustettu tarjoustavarataloketju. Yhtiön alkuaikoina kauppaa tehtiin kylien ja kaupunkien toreilla myymällä pienrautatavaraa suoraan vanhoista linja-autoista asiakkaille. Vuosituhannen vaihteessa yhtiö aloitti myymäläverkoston rakentamisen ja linja-autokaupasta luovuttiin.

Tänä päivänä Puuilo on valtakunnallinen, voimakkaasti kasvava vähittäiskaupan toimija, käsittäen yhteensä 19 tavarataloa Suomessa. Lisäksi yhtiöllä on verkkokauppa Suomessa ja Ruotsissa. Puuilon laaja tuotevalikoima kattaa mm. rakennustarvikkeet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkiruuat ja -tarvikkeet sekä laajan valikoiman taloustavaroita. Viimeksi päättyneellä tilikaudella Puuilon liikevaihto oli yli 90 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä kokoaikaisiksi muutettuna n. 270. Puuilon omistaa Adelis Equity Partners Fund I AB ja yhtiön toimiva johto.


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 kommenttia: on "Puuilo - Työkaluja, taloustavaroita, rakennustarvikkeita sekä muuta käyttötavaraa edulliseen hintaan."

Lähetä kommentti