Luxreaders - Lukulaseja miehille ja naisille edulliseen hintaan

Luxreaders on kansainvälinen verkkokauppa, joka myy silmälaseja sekä naisille että miehille. Valikoimissa myös aurinkolaseja vahvuuksilla. Yritys perustettiin vuonna 2017. Sen tarkoituksena on luoda innovatiivinen digitaalialusta, joka tarjoaa asiakkailleen laajan silmälasivalikoiman edulliseen hintaan ja nopeilla toimitusajoilla.

Luxreaders on tanskalainen yritys, jonka juuret ovat Kööpenhaminassa. Yrityksen perustamisen ajatuksena oli tuoda lukulasien ostaminen digiaikaan ja hiljentää ajatus siitä, että lukulasit ovat välttämätön paha, ja että ne suunnitellaan aina tylsiksi ja huonolaatuisiksi. Siksi olemme tehneet kaikkemme, jotta voisimme tuoda sinulle lukulaseja joissa design ja laatu ovat huippuluokkaa, mutta hinta on edelleen edullinen.

Meillä on useiden vuosien kokemus optikkomarkkinoilta ja olemme näin ollen seuranneet tarkkaan, miten lukulasien markkinat ovat pitkälti huoltoasemien, supermarkettien ja vastaavien hallussa. Nämä yritykset keskittyvät pääasiassa mataliin hintoihin, korkeisiin voittomarginaaleihin ja mieluiten usein tapahtuviin uudelleenostoihin, kun asiakkaan näköä joudutaan korjaamaan. Seurauksena ovat huonot ja rumat lukulasit, joiden laatu jättää toivomisen varaa. Tämän haluamme muuttaa!


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 kommenttia: on "Luxreaders - Lukulaseja miehille ja naisille edulliseen hintaan"

Lähetä kommentti