Lenson - Johtava piilolinssien nettikauppa

Lenson on vuodesta 2004 asti ollut Euroopan johtava piilolinssien verkkotoimittaja. Todistamme päivittäin, että halvat hinnat voidaan yhdistää nopeisiin toimituksiin ja ensiluokkaiseen palveluun. Laajaan valikoimaamme kuuluu yli 120 tuotemerkkiä ja 90 000 tuotetta. Varasto- ja logistiikkakeskuksessamme on useimpia linssejä varastossa, ja meillä on valmius lähettää 95 prosenttia asiakkaiden tilauksista samana päivänä.

Vuodesta 2016 olemme olleet osa Essiloria, jonka pääkonttori on Charenton-le-Pontissa Ranskassa. Essilor on maailman johtava oftalmologinen optiikkayritys, ja se valmistaa ja suunnittelee monenlaisia linssejä ja silmälaseja. Essilorin tavoite on parantaa näköä ja näkönsä korjaamista tarvitsemien ihmisten elämää. Yli miljardi ihmistä käyttää Essilorin tuotteita. Vuonna 2015 Essilor valittiin yhdeksi maailman 50 yrityksestä, jotka parantavat maailmaa ”Vision for all” -kampanjallaan.

Liiketoimintaideamme on tarjota yksinkertaisia ja turvallisia vaihtoehtoja piilolinssien ostamiselle myymälästä. Lensonilta voit tilata täsmälleen niitä linssejä, joita voit ostaa paikallisilta optikoilta, mutta huomattavasti edullisemmalla hinnalla. Tarjoamme siis sinulle edullisia piilolinssejä nopeasti ja helposti.

Myymme piilolinssejä kaikilta suurilta valmistajilta, kuten Bausch & Lomb, CooperVision, Johnson & Johnson ja Alcon.

Logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Swindonissa Isossa-Britanniassa ja Tukholmassa Ruotsissa.

0 comments:

Lähetä kommentti