PetHolic - Korkealaatuiset ja terveelliset CLINIVET ruuat koirille ja kissoille

KOIRILLE
CLINIVET koiranruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Ranskassa pyydetyistä Atlantin valtameren pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä. Myös käytetyt kananmunat, peruna, auringonkukkaöljy ja merilevä ovat eurooppalaisia.

Ravitsemuksella on tunnetusti aivan keskeinen vaikutus niin meidän ihmisten kuin koirienkin terveyteen. Siksi me CLINIVETillä haluamme tarjota sinun koirallesi parasta mahdollista ravintoa, jotta se pysyisi terveenä läpi koko sen elämän.

Korkealaatuinen koiranruoka auttaa pitämään koiran optimaalisessa kunnossa ja ehkäisee kasvuhäiriöitä, nivelrikkoa, allergioita, ylipainoa ja monia muita sairauksia ja terveysongelmia.

KISSOILLE
CLINIVET kissanruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa. Niiden valmistuksessa on käytetty ainoastaan korkealaatuisia, ihmisravinnoksi luokiteltuja raaka-aineita.

Meille kaikille tuttu sanonta ”Me olemme mitä syömme” koskee ihmisten lisäksi myös kissoja, sillä ravinnolla on tutkitusti aivan keskeinen vaikutus niin meidän ihmisten kuin kissojenkin terveyteen. Siksi me CLINIVETillä haluamme tarjota sinun kissallesi parasta mahdollista ravintoa, jotta se pysyisi terveenä läpi koko sen elämän.

Korkealaatuinen kissanruoka auttaa pitämään kissasi optimaalisessa kunnossa ja ehkäisee virtsakivien, karvapallojen, hammaskiven, nivelrikon, allergioiden sekä ylipainon syntymistä sekä monia muita sairauksia ja terveysongelmia.

TARJOUKSET
Tilaa tänään –postitamme huomenna!
* Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille
* Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € tilauksille

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 kommenttia: on "PetHolic - Korkealaatuiset ja terveelliset CLINIVET ruuat koirille ja kissoille"

Lähetä kommentti