Granit - Sisustustuotteita, järkeviä säilytysratkaisuja, kauniita keittiötuotteita ja lukemattomia upeita kasveja ja ruukkuja.

Granitilta löydät ihania sisustusyksityiskohtia, järkeviä säilytysratkaisuja, kauniita keittiötuotteita ja lukemattomia upeita kasveja ja ruukkuja. Kaikki tuotteemme ovat luonnollisia joko materiaalin valinnan, värin, käsityön tai kestävyyden tai käyttöiän suhteen. Ideaan kestävyydestä kuuluu myös ajatus siitä, että löydät meiltä kaiken, mitä tarvitset, ja voit antaa tuotteillemme aivan uuden elämän muokkaamalla niitä. Vain luovuutesi asettaa rajat!

Tänä päivänä Granit on ruotsalainen design- ja lifestyle-yritys, joka tekee kaikkensa tarjotakseen inspiroivia ja käytännöllisiä tuotteita neutraaleissa väreissä.
Tavoitteemme ja painopisteemme on siinä, että pystymme tarjoamaan sinulle ihmisten, ympäristön, tuottajan ja kuluttajan kannalta kestäviä valintoja. Samalla haluamme, että kaikki voivat nauttia elämästä ja pitää hauskaa yhdessä!
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 kommenttia: on "Granit - Sisustustuotteita, järkeviä säilytysratkaisuja, kauniita keittiötuotteita ja lukemattomia upeita kasveja ja ruukkuja."

Lähetä kommentti