Monton - Virolaisen muodin johtava brändi

MONTON ON VIROLAISEN MUODIN JOHTAVA BRÄNDI. SEN KAIKKI MALLISTOT KUVAAVAT SITÄ, MITEN ERILAISIA INSPIRAATION LÄHTEITÄ YHDISTELEMÄLLÄ LUODAAN INNOVATIIVISIA TUOTTEITA.

Luomuksemme perustuvat uuden sukupolven ajattelutapaan, jolle on tyypillistä avoimuus uusille ajatuksille ja samalla uskollisuus omille arvoilleen. Tietysti on niitäkin, joiden mielestä olemme kummallisia. Heitä, jotka kaipaavat tavanomaista. Erottautuminen voi olla riskialtista. Tiedämme sen hyvin. Mutta me emme pelkää. Me haluamme tukea lahjakkaita ihmisiä. Niitä omalaatuisia tyyppejä, jotka inspiroivat meitä pyrkimään aina parempaan. Rohkaisemme ihmisiä ilmaisemaan itseään mallistoillamme, tuomaan itseään esiin, koska kenenkään ei tarvitse hävetä itseään.

Montonin suunnittelutiimissä on kahdeksan lahjakasta suunnittelijaa Virosta ja Liettuasta. Montonin kaikki suunnittelijat ovat mukana suunnittelemassa kausimallistojamme. Jokainen heistä lisää oman panoksensa, ja tuloksena on sopusuhtainen kokonaisuus. Montonin suunnittelutiimiin kuuluvat Hanna Haring, Catlin Kaljuste, Triin Kaiv, Marit Nõmmik, Anette Sepp, Ryte Krakauskaite, Hannes Rüütel ja Marleen Afanasjev..Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 kommenttia: on "Monton - Virolaisen muodin johtava brändi"

Lähetä kommentti