ON24 - Sisustustavaratalo, josta löytyy huonekaluja, kodinkoneita ja muita sisustustuotteita edullisesti

ON24 on sisustustavaratalo, jonka valikoimaan kuuluu mm. huonekalut, kodinkoneet ja muut sisutustuotteet. Lisäksi On24 myy myös kauneustuotteita ja lemmikeille suunnattuja tuotteita.

ON24 verkkokaupan laajaan valikoimaan kuuluvat sisustustuotteet, pöydät, tuolit, kaapit, lipastot, hyllyt, sängyt, patjat, sohvat, nojatuolit, matot, valaisimet, lastenhuoneen kalusteet, vauvatarvikkeet, pelit, lelut sekä kodintuotteet, kuten tekstiilit, keittiö- ja taloustavarat ja kodinkoneet. Kaupan kauneusosastolta löydät lisäksi naisten ja miesten kosmetiikkaa, hiusten- ja ihonhoitotuotteita sekä hierontalaitteita.

ON24 tarjoaa parhaan valikoiman, useita maksutapoja, ystävällisen asiakaspalvelun sekä nopean ja edullisen kuljetuksen kotiovelle asti. Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus sekä vähintään yhden vuoden takuu. Tuotteiden toimitusajat on selkeästi ilmoitettu tuotetiedoissa.


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 kommenttia: on "ON24 - Sisustustavaratalo, josta löytyy huonekaluja, kodinkoneita ja muita sisustustuotteita edullisesti"

Lähetä kommentti