Madara Cosmetics - Luonnonkosmetiikkasertifioituja tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille.

TERVETULOA MÁDARAN VIRALLISEEN VERKKOKAUPPAANMADARACOSMETICS.COM on määränpääsi, kun etsit puhdasta, eettistä ja ekologista kosmetiikkaa. MÁDARAlla on laaja valikoima luonnonkosmetiikkasertifioituja tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille.

Hyödynnä parhaimmat tarjoukset ja osta MÁDARAn luonnonkosmetiikkasertifioituja ihonhoito-, vartalonhoito-, anti-aging- ja hiustenhoitotuotteita. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset - hellävaraiset puhdistustuotteet, tehokkaat kasvonaamiot, intensiiviset seerumit sekä päivittäiskosmetiikan, ylelliset kasvoöljyt, turvalliset aurinkosuojavoiteet, tuotteet vartalon- ja hiustenhoitoon sekä paljon muuta. Nopea toimitus. Helppo palautus. 14 päivän rahat takaisin -takuu.

Vuonna 2006 perustettu latvialainen MÁDARA Organic Skincare on kasvanut pienestä neljän naisen yrityksestä pohjoismaiden suurimmaksi luonnonkosmetiikkamerkiksi ja haastanut perinteisen kosmetiikan. Innovatiiviset, tieteeseen perustuvat ihonhoitotuotteet toimivat tehokkaasti haastavimmissakin tarpeissa. Useasti palkitun yrityksen viimeisein saavutus on The Beauty Shortlistin ”The Best International Skin Care Brand 2019” -palkinto.

"Tutkimme jatkuvasti pohjoisen luonnon raaka-aineiden lukemattomia mahdollisuuksia. Hyödynnämme sen ainutlaatuisia ainesosia, kuten koivunmahlaa, isoampiaisruohon kantasoluja sekä hiustenkasvua lisäävää kantarelliuutetta, muutamia mainitaksemme.

Tuotteiden koostumukset on kehitetty yksinomaan MÁDARAlle omassa laboratoriossamme. Teemme tieteellistä validointia ja dermatologista testausta huippuluokan tehokkuuden ja turvallisuuden takaamiseksi. Käytämme vain ympäristötietoisia pakkausratkaisuja. 100% pakkauksistamme ovat kierrätettäviä. Osa pakkauksista on valmistettu valtamerien muovijätteestä tai kasviperäisestä muovista.

Emme koskaan käytä ihoasi tai ympäristöä haittaava säilöntäaineita, synteettisiä tuoksuja, keinotekoisia väriaineita, kemiallisia UV-suodattimia ja muita kyseenalaisia ainesosia. Sekä raaka-aineet että lopulliset koostumukset ovat ECOCERT / Cosmos -sertifioituja ja suurin osa MÁDARA-tuotteista myös vegaanisia."
Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 kommenttia: on "Madara Cosmetics - Luonnonkosmetiikkasertifioituja tuotteita kasvoille, vartalolle ja hiuksille. "

Lähetä kommentti