Indecoria - Laadukkaita design huonekaluja ja sisustustavaroita edullisesti

Indecoria Oy on reilusti yli kymmenen vuotta vanha, asemansa markkinoilla vakiinnuttanut yksityisomistuksessa oleva suomalainen huonekalu- ja sisustusalan yritys, joka tuo maahan huonekaluja ja sisustustavaroita, harjoittaa vähittäis- ja tukkukauppaa ja toimittaa kalusteita myös julkisiin tiloihin kuten ravintoloihn ja hotelleihin. Haemme julkaisijoita kotikalusteille.

Indecorian tuotteita markkinoimalla pääset varmasti hyviin ansioihin. Keskiostokset ovat suurehkoja – useammasta sadasta tuhansiin euroihin. Tuotteemme ovat selkeästi massasta erottuvia, korkealaatusia design -tuotteita ja osa on brändinsä tunnettuuden takia hyvin haluttuja.

Indecoria Oy edustaa yksinoikeudella useita tarkoin valittuja eurooppalaisia brändejä ja valmistajia. Valikoimaamme kuuluu kaikki kodin kalusteet olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, kotitoimistoon, lastenhuoneeseen ja eteiseen.
Indecorialla on myös täysin omia tuoteperheitä ja tuotemerkkejä, mm. piakkoin lanseerattava MOOMIN PLAY ROOM by INDECORIA, joka lähtee myös kansainväliseen jakeluun.

Indecorian puhutteleva ja laadukas mallisto erottuu huonekalujen massasta rohkeudellaan, edelläkävijyydellään ja designilla ja jossa on otettu huomioon ekologisuus, ergonomia ja terveellisyys. Verkkokaupassamme on laaja ja monipuolinen valikoima kalusteita kodin sisustukseen. Asikaspalvelumme on apuna ja vastaa kysymyksiisi puhelimitse, sähköpostilla tai chatissä.


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 kommenttia: on "Indecoria - Laadukkaita design huonekaluja ja sisustustavaroita edullisesti"

Lähetä kommentti