MyTrendyPhone - Laadukkaat tarvikkeita mm. älypuhelimille, tableteille, kannettaville tietokoneille sekä Bluetooth-laitteille.

MyTrendyPhone.fi myy laadukkaita tarvikkeita matkapuhelimille, iPodeille ja muille MP3-soittimille, digitaalikameroille ja videokameroille, PC- ja kannettaville tietokoneille sekä Bluetooth-laitteille. Laaja tuotevalikoimamme kattaa yli 100 000 erilaista tarviketta, joten meillä on erittäin vahva asema mobiilimarkkinoilla. 

MyTrendyPhonella on nykyisin tuotevarastot seuraavissa maissa: Tanska, Ruotsi, Norja, Suomi, Saksa, Alankomaat, Espanja, Italia, Ranska, Iso-Britannia, Itävalta, Puola ja Portugali. Voimme täyttää kaiken kokoiset tilaukset aina pienistä määristä suurtilauksiin, ja haluamme aina antaa asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua. 

MYTRENDYPHONEN HISTORIA 
MyTrendyPhone perustettiin vuonna 2003 ja siitä lähtien yritys on kasvanut yhdeksi suurimmista mobiilitarvikkeita myyvistä verkkokaupoista. Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme kattamaan seuraavanlaisia tuotteita: matkapuhelimet, musiikkisoittimet, pelikonsolit, iPadit, kannettavien tietokoneiden tarvikkeet jne. Meillä on 300 työntekijää Euroopassa ja tällä hetkellä 13 verkkokauppaa eri maissa. 

HINTA- JA TYYTYVÄISYYSTAKUU 
MyTrendyPhone takaa, että saat markkinoiden edullisimmat hinnat. Pitääksemme asiakkaamme tyytyväisinä, tarjoamme hinta- ja tyytyväisyystakuun, kun asioit verkkokaupassamme. Jos löydät saman tuotteen halvemmalla 30 päivän sisällä ostohetkestä, hyvitämme sinulle erotuksen.


0 comments:

Lähetä kommentti