Sector Alarm - Laadukkaita ja käyttäjäystävällisiä turvallisuuspalveluita ja -tuotteita kotitalouksille sekä pk-yrityksille.

Sector Alarm on turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa nykyaikaisia ratkaisuja sekä laadukkaita ja käyttäjäystävällisiä turvallisuuspalveluita ja -tuotteita kotitalouksille sekä pk-yrityksille. Asiakkaita meillä on tällä hetkellä yli puoli miljoonaa ympäri Euroopan. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja hälytyskeskuksiamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta ja nopeinta mahdollista palvelua.

- Sector Alarm on kodin turvallisuuden asiantuntija, joka on voittanut asiakaspalvelupalkintoja sekä arvostettuja tuotesuunnittelupalkintoja. Asiantuntijamme auttavat sinua räätälöimään kodin hälytysjärjestelmän sinun ja perheesi tarpeiden mukaan. 

- Tarkkojen antureiden havaitsemat murtoyritykset sekä savut ja tulipalot varmennetaan välittömästi kameran avulla hälytyskeskuksessamme. 

- Ammattitaitoiset hälytyskeskuspäivystäjämme reagoivat välittömästi murtovarkauksiin, tulipaloihin ja hätäpainikkeen hälytyksiin 24/7. He hälyttävät tarvittaessa apua paikalle sekä ilmoittavat asiasta perheelle. 

- Tarkistamme hälytysjärjestelmäsi toimivuuden automaattisesti 100 kertaa päivässä. Kaikilla tuotteilla on elinikäinen takuu. 

- Ilmaiset hälytyskäynnit, henkilökohtainen palvelu ja hälytyksen tarkistus hoituvat ammattitaitoisten asiantuntijoidemme toimesta.

- Hallitse kotisi laitteita mistä tahansa Sector Alarm -sovelluksella.

 

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 kommenttia: on "Sector Alarm - Laadukkaita ja käyttäjäystävällisiä turvallisuuspalveluita ja -tuotteita kotitalouksille sekä pk-yrityksille."

Lähetä kommentti