Kaurilan Sauna - Kotimainen luonnonkosmetiikkaa ja saunatuotteita myyvä verkkokauppa

Kaurilan Sauna on suomalainen luonnonkosmetiikan ja ihanien saunatuotteiden verkkokauppa ja kotimainen perheyritys. Ekologisuus ja eettisyys ovat meille tärkeitä arvoja ja rakastamme perinteistä suomalaista saunakulttuuria.

Kaurilan Sauna on myös luonnonkosmetiikan ja kynttilöiden valmistaja, sekä hamam-tuotteiden maahantuoja. Kaurilan Saunan luonnonkosmetiikkasarja on FI-Natura sertifioitu ja sisältää yli 100 tuotetta.

Valikoimistamme löydät omien tuotteidemme lisäksi yli 100 brändiä ja yli 2000 tuotetta mm. luonnonkosmetiikkaa, ekologisia kodin puhdistusaineita, haman-pyyheitä sekä ihania saunatuotteita. Valikoimassa on tuttuja brändejä kuten DR.Hauscha, Frantsila, Flow Cosmetics, Marius Fabre, Madara, Ecover ja Ecocoti, sekä tietenkin Kaurilan Sauna.

Uutuutena Kaurilan Saunan verkkokaupassa ovat ihanat Saunatontturetket, joissa asiakkaat saavat tutustua eri yleisiin saunoihin perinteisessä Kaurilan Saunan tunnelmassa. Retkillä on aina testattavissa suuri valikoima omaa luonnonkosmetiikkaa.

0 comments:

Lähetä kommentti