Very Nice - Laadukkaista materiaaleista valmistettuja, hyvin istuvia farkkuja naisille.

Valmistamme farkkuja eri muotoisille vartaloille. Farkkumme suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan omalla tehtaallamme Viron Valgassa. Meillä on vuosikymmenien kokemus farkkujen suunnittelusta, kaavoituksesta ja valmistuksesta. Farkkujemme istuvuudet ovat tästä syystä huippuluokkaa. 

Very Nice- malliston kulmakiviä ovat laadukkaista materiaaleista valmistetut, hyvin istuvat farkut. Suunnittelussa ja kaavoituksessa on huomioitu eri vartalotyyppien vaatimat ominaispiirteet sekä naiselliset kurvit ja muodot. Mallistomme perusta ovat tutut, vuodesta toiseen jatkavat mallit. Täydennämme mallistoja joka vuosi uusilla, trendikkäillä malleilla. Lisäksi materiaalit ja sävyt vaihtelevat sesongeittain. 

Farkkumme soveltuvat arkeen, toimistolle ja juhliin. Very Nice- nainen arvostaa laatua, istuvuutta, monikäyttöisyyttä sekä naisellisuutta. Very Nice- farkut valitseva nainen on vastuullinen kuluttaja, jolle tärkeitä asioita ovat vastuullisuus, suomalaisuus ja lähialuetuotanto. Hän uskaltautuu kokeilemaan ennakkoluulottomastikin uusia asioita.

Meiltä löytyy myös asusteita ja sisustustuotteita sisältävä Very Nice second life -mallisto, joka on valmistettu ylijäämäkankaista.

0 comments:

Lähetä kommentti