Ulla Popken - Pluskoon muodikkaita vaatteita naisille

Juhlitaan yhdessä vartaloasi ja saatetaan se edullisimpaan valoon! Ulla Popkenilta voit ostaa pluskoon muodikkaita vaatteita koosta 42 alkaen: trendikkäästi ja tyylitietoisesti vartalon kauneutta korostaen. Pukeudu omalla tyylilläsi kiloista ja vaatekoosta välittämättä. Luo muodikkaita ja yksilöllisiä asukokonaisuuksia Ulla Popkenin ison koon naisten mallistosta! 

Me tarjoamme:
 
- Vaatteita koosta 42 alkaen 
- Mekkoja, housuja, hameita, puseroita, paitoja, urheiluvaatteita ja paljon muuta muodokkaille 
- Pluskoon uima-asuja ja alusvaatteita – myös vartaloa muotoilevissa shapewear-malleissa 
- Morsiuspukuja, kansanpukuja ja fanivaatteita omassa koossasi 
- Sopivia asusteita ja kenkiä 

Ole reilusti mikä olet! Sillä sellaisena olet juuri niin kuin pitääkin. Me autamme sinua ilmentämään tämän vaatetuksessasi. Ne ajat, jolloin muodokkaiden naisten muotivaatteiden valikoima oli rajallinen, ovat onneksi ohi. Nykyään pluskoon vaatteita ja mallistoja on moneen makuun ja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Klassista ja omaperäistä muotia isoissa ko’oissa jokaiseen päivään Naisten klassikoilla kuten pluskoon t-paidoilla ja farkuilla selvität arjen. Kuviollisilla mekoilla, statement-paidoilla, perussvetareilla tai vintage-muodin vaatteilla ylipainoisille käännät naisellisen kurvikkuutesi aina eduksesi. Oikeilla väri- ja kuviovalinnoilla ohjaat katseet pois ylimääräisistä kiloista. Muuten: Onko Studio Untold mallisto jo tuttu sinulle? Se tarjoaa naisten nuorekasta muotia isoissa ko’oissa – tyylikkäitä vaatteita edullisissa kuoseissa ja aina ajan hermolla!0 comments:

Lähetä kommentti