Hobbyfactory - Suomen suurin Radio-ohjattavien autojen, veneiden ja lentokoneiden kauppa

Hobbyfactory on Suomen suurin Radio-ohjattavien autojen, veneiden ja lentokoneiden kauppa, näistä RC-autot on ylivoimaisesti suurin kategoria. Meidän myymämme radio-ohjattavat ovat ns. harrastetason autoja ja niiden laatu, toimivuus ja suorituskyky on aivan eri luokkaa kuin ns. markettiautot. Harrastetason auto tarkoittaa että auto on tehty harrastamiseen, se siis on tehty kestämään kovaa ajoa, siitä pystyy huoltamaan ja korjaamaan ja vara- ja viriosia on saatavilla.

Suorituskyky on harrasteautoissa uskomaton, monet autot kulkevat oikeasti yli 100km/h eikä pitkät hypyt, keulimiset, voltit ja muut temput ole mikään ongelma. Hobbyfactoryn tavoite on parantaa RC-autoilua, me teemme työtä sen eteen että harrastaja viihtyy lajin parissa pidempään, harrastaa enemmän ja että harrastajamäärät kasvavat. Teemme aidon oikeasti sellaista asiakaspalvelua jolla harrastajat viihtyvät harrastuksessa, tavoite on että meidän kaupassa asioiminen on positiivinen osa RC-harrastusta.

Autojen hinnat lähtevät noin 79€ ja menee aina yli 1000€.  Myös halvemmat autot ovat yllättävän hyviä, sinun siis ei tarvitse panostaa todella paljon tai olla kovan luokan harrastaja että näillä autoilla voi ajaa, nämä autot sopivat hyvin myös satunnaiseen ajoon ja kesäloman ajanvietoksi, ja voit hyvin harrastaa tätä vaikkei mekaniikka, ruuvaaminen ja huoltaminen kiinnostaisi juuri sinua niin paljon.


0 comments:

Lähetä kommentti