Lightshop - Laadukkaita valaisimia joka lähtöön

Meillä on yksi Euroopan suurimmista valikoimista laadukkaita valaisimia netissä, tarkoittaen yli 10 000 valaisinta 60 eri tuotemerkiltä. Löydät meiltä valaisimen, oletpa sisustamassa mitä huonetta tahansa! 

Suosituimpiin tuotemerkkeihimme lukeutuvat mm. By Rydéns, Nordlux, House Doctor, VITA, Konstsmide ja Lucide.

Lightshopin toimituksesta
- Nopea1-5 päivän toimitusaika
- 365 päivän palautusoikeus

Me, jotka pyöritämme Lightshopia, olemme työskennelleet valaistuksen parissa ammoisista ajoista lähtien (ainakin siltä tuntuu) ja olemme olleet koko matkalla hehkulamppuista LED-valoihin. Koska olemme olleet alalla niin kauan, tiedämme, mikä valaistuksessa on tärkeää. Kaikki ostamamme käymme läpi ja laadunvalvonnan. Se, mitä emme kokemuksellamme pidä pätevänä, emme sisällytä valikoimaamme, se on tärkeä osa työtämme hyvän maineen luomiseksi. Näin ollen meillä on edelleen (väitämme) Ruotsin suurin valaistusvalikoima. Tavoitteemme on, että heti kun tarvitset lampun, löydät sen meiltä! Päästäksemme perille työskentelemme aktiivisesti uusien merkkien tuomiseksi, suunnittelemme toimintoja, jotka helpottavat etsimäsi löytämistä ja autamme räätälöimään valaisimia toiveidesi mukaan (johtojen jatkeet jne.).

Toinen tärkeä osa liiketoimintaamme on valitusten/palautusten käsittely. Vaikka 99 % kaikista synnytyksistä on kivuttomia, joskus voi tapahtua huonoa onnea. Autamme korvaavan tuotteen kanssa ja yritämme ylittää odotuksesi valituksen varsinaisesta käsittelystä.

Tällä hetkellä LampGallerianin parissa työskentelee noin 25 henkilöä. Meillä on kaikkea ihanasta asiakaspalvelusta, tehokkaasta ostoosastosta ymmärtäväiseen palautusosastoon. Vaikka yritämmekin miettiä kaiken mahdollisimman tarkasti, voimme joskus missata jotain! Parhaatkin tekevät virheitä :). Ota rohkeasti yhteyttä, otamme mielellämme vastaan ​​kommenttejasi ja parannusehdotuksiasi. Voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeen tai chatin kautta.

0 comments:

Lähetä kommentti