Made in Finland Shop - kotimainen Suomessa valmistettujen huonekalujen, kodinsisustuksen ja käyttötuotteiden verkkokauppa

Made in Finland Shop on luotettava kotimainen Suomessa valmistettujen huonekalujen, kodinsisustuksen ja käyttötuotteiden verkkokauppa. Löydät laajasta valikoimistamme suomalaisten käsityöammattilaisten valmistamia kodin ja pihan sisutustuotteita ja kalusteita. 

Löydät verkkokaupastamme kestävät, kauniit ja uniikit kotimaiset kalusteet, koristeet ja sisustustuotteet kuten sängyt, pöydät ja sisustustyynyt. Tervetuloa ostoksille vastuulliseen, luotettavaan ja suomalaiseen verkkokauppaan.

Perheyrityksemme on perustettu vuonna 2018 auttamaan suomalaisia valmistavia yrityksiä taistelemaan markkinasta halpatuontihuonekaluja ja -sisustustuotteita vastaan. Nimenkin mukaisesti kaikki verkkokaupan tuotteet on valmistettu Suomessa. Verkkokaupassamme on myynnissä niin pienien yrittäjien yrityksien kuin isompienkin kotimaisien valmistajien tuotteita, jotka on valmistettu kestämään käyttöä ja aikaa.

Arvojamme on alusta asti ollut kotimaisuus, vastuullisuus ja yhteistyö. Haluamme olla jokaiselle verkkokaupastamme löytyvälle valmistajalla yhteistyökumppani, joka ei ole määräävässä asemassa, vaan molemmat ovat tasa-arvoisia kumppaneita toisilleen. Pyrimme tuomaan yhä enemmän esille yritystämme, jokaista valmistajaa ja tuotetta vastuullisuuden näkökulmasta ja haluamme kertoa jokaiselle läpinäkyvästi, miksi tuotteet ja me olemme vastuullisia. Kotimaisuus on asia, josta me emme koskaan tingi. Jokainen tuote valikoimassamme on valmistettu Suomessa, ja kriteerit tuotteen kotimaisuusasteesta meidän valikoimamme pääsemiseksi on korkeampi kuin Avainlippu-merkin kriteerit.

Made in Finland Shop on olemassa, jotta sinä löydät parhaat ja laadukkaimmat aidosti kotimaiset tuotteet kotiisi ja jotta kotimaiset valmistajat saavat arvoisensa kumppanin ja oikean myyntikanavan tuotteilleen. Meitä ja meidän upeita valmistajiamme sekä heidän tuotteitansa tuomalla esiin tuet suomalaista käsityötä, valmistusta ja yrittäjyyttä. 

0 comments:

Lähetä kommentti