MWebstore.fi - Kotimainen ravintolisien, terveystuotteiden, urheilutarvikkeiden ja vapaa-ajan vaatteiden verkkokauppa

MWEBSTORE.FI on vahvasti kotimainen ravintolisien, terveystuotteiden, urheilutarvikkeiden ja vapaa-ajan vaatteiden verkkokauppa! Olemme toimineet alalla jo vuodesta 2007 tarjoten kuluttajille laadukkaita tuotteita ja palveluita aktiivisen elämäntyylin tueksi.

Verkkokaupan valikoimasta löydät urheiluravinteet, ravintolisät, superfoodit ja muut terveys- ja vapaa-ajan tuotteet. Lisäksi tarjoamme monipuolisen valikoiman treeni-, vapaa-ajan, lifestyle- ja kamppailuvarusteita sekä vaatteita. Valikoimasta löytyy myös kuntosalilaitteita- ja välineitä kokonaisvaltaisen terveyden sekä hyvinvoinnin ylläpitoon.

- Lähetämme tuotteet pääosin 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta. Mikäli toimitusaika on pidempi, pyrimme ilmoittamaan siitä joko sivuston yläosan infopalkissa tai ostoskorissa toimitustapojen yhteydessä.

Myyntikuntoisilla tuotteilla on 21 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli tilauksen arvo laskee palautuksen jälkeen alle 69 €, lisätään tilaukselle toimituskulut toimitusehtojemme mukaisesti edullisimman toimitustavan mukaan. Mikäli tuote on viallinen tai rikki, hyvitämme tuotteen hinnan tai lähetämme tilalle uuden tuotteen. Jos taas sait väärän tuotteen, laitamme palautuksen saavuttua oikean tuotteen tulemaan.


0 comments:

Lähetä kommentti