KTverkkokauppa - Kunnostettuja tietokoneita joka lähtöön edullisesti.

KTverkkokauppa remontoi ja myy tietokoneita, joita se kunnostaa vuosittain yli 10 000 koneen vuosivauhdilla. KT tiimistä löytyy erityisosaamista tietotekniikan laitekannasta, innostusta pelaamiseen, kokemusta kiertotaloudesta, ohjelmisto-osaamista, uteliaisuutta uusia ominaisuuksia kohtaan, tarkkuutta ja tarmoa, halua tulla vieläkin paremmaksi. Heitä kaikkia yhdistää aito kiinnostus tietokoneisiin. 

Käytetyt kannettavat Käytetyt kannettavat tietokoneet vähintään 12 kuukauden takuulla. Kaikki kannettavat tietokoneet ovat puhdistettu, testattu sekä käyttövalmiiksi asennettu. Laajasta, laadukkaasta, mutta edullisesta käytettyjen kannettavien valikoimasta löydät läppärit jokaiseen tarkoitukseen jokaiselle. Etsitpä kannettavia opiskeluun, töihin, tai kotiin, niin lupaamme, että oikea laite löytyy sinulle tai lahjaksi eteenpäin. 

Valikoimamme kattaa upeita, tehokkaita, sekä laadukkaita yrityskäytöystä poistuneita käytettyjä kannettavia, josta tulet vielä vuosienkin päästä nauttimaan. Meiltä löydät itsellesi juuri sopivan mallin sekä brändin, kuten Lenovo Thinkpad (myös carbon-malleja!), HP EliteBook & Zbook & Probook, Dell Latitude & Precision, Fujitsu LifeBook. Meiltä myös löydät käytetyt kannettavat kaikissa suosituimmissa kokoissa, kuten 17″, 15″, 15.6″, 14″, 13″, 12.5″ (mukana myös kosketusnäytöllä varustettuja malleja!). 

Kaikkien näyttöjen paneelit on tarkastettu tarkasti mahdollisten vikoja varten, ja niistä on huolellisesti tuotekohtaisesti kerrottu. Useimmiten näytöt ovat uusia tai uudenveroisia, joka tarjoaa huippulaatuisen käyttökokemuksen eri resoluutioilla kuten UHD 4K (3840 x 2160) QHD 2K (2560 x 1440), FHD (1920×1080), HD+ (1600 x 900) tai HD (1366 x 768). Kaikissa käytetyissä kannettavissa on valmiiksi asennettu Windows 10 -käyttöjärjestelmä. 

Tarjoamme myös valikoiman oheislaitteita kannettaville joko uusina, mutta myös käytettyinä. Jos et tarvitsekaan läppäriä niin tutustu meidän pöytäkoneisiin ja pelikoneisiin!

- Aina edullinen hinta 
- Ilmainen toimitus (yli 49€ tilaukset) 
- Aina takuu 
- Palautusoikeus 14 pv
KTverkkokauppa

0 comments:

Lähetä kommentti