Tam Silk - Laadukkaita, kotimaisia kerrastoja ja alusvaatteita naisille, miehille ja lapsille.

Tam Silk – Luonnostaan parempi

Tam Silk valmistaa laadukkaita, kotimaisia kerrastoja ja alusvaatteita naisille, miehille ja lapsille. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa, Kangasalla. Käytämme pääosin luonnonmateriaaleja ja kaikki lankatoimittajamme ovat sertifioituja. 

Lupauksemme on "luonnostaan parempi", jossa heijastuu sekä luonnolliset materiaalit että Kangasalan tehtaan tekijöiden pirkanmaalaisen tinkimätön asenne. 
Vaatteemme ovat mitoituksiltaan lyömättömiä ja tarjoamme kokoja XS-3XL välillä. Kehitämme uusia malleja yhdessä käyttäjien kanssa, jotta voimme tarjota juuri sellaisia tuotteita, joita asiakkaamme tarvitsevat, koska ymmärrämme, että metsästäjän tarpeet ovat erilaiset kuin pyöräilyharrastajan.

Tam Silk on ensimmäinen suomalainen vaatevalmistaja, jolle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki. Meillä on myös Design from Finland ja Avainlippumerkit. Olemme ainoa Suomessa, jolla on tämä koko värisuora. 

Tam Silkillä on vahvat juuret Tampereella, suomalaisen vaatevalmistuksen historiassa. Aikaisemmin Tampereen Silkkikutomona tunnettu Tam Silk on perustettu jo vuonna 1925. Olemme olleet mukana suomalaisten arjessa siis jo lähes sata vuotta. Ajattelemme kuitenkin olevamme melkein satavuotias start up, koska pienenä toimijana ja verkkokauppiaana olemme joka päivä lähellä asiakastamme ja voimme tehtaassamme ripeästikin tehdä asioita; nopeimmillaan olemme saaneet tuotteen ideasta myyntiin alle viikossa. 


0 comments:

Lähetä kommentti