Skechers - Lifestyle- ja urheilujalkineita sekä vaatteita ja asusteita naisille, miehille ja lapsille.

Skechers on palkittu maailmanlaajuinen tuotemerkki, joka suunnittelee ja kehittää lifestyle- ja urheilujalkineita sekä vaatteita ja asusteita naisille, miehille ja lapsille. Skechers tunnetaan muotoilusta, innovaatiosta, laadusta ja korkeasta mukavuudesta.

Skechersin tuotteita myydään tukkuasiakkaille, kuten vaate- ja kenkäkaupoille, sekä suoraan asiakkaille yli 4000 Skechers-konseptimyymälän ja oman verkkokaupan kautta.

Skechersin pääkonttori sijaitsee Manhattan Beachilla, Kaliforniassa, ja Skechersillä käydään kauppaa New Yorkin pörssissä tunnuksella SKX.


Skechers perustettiin vuonna 1992 Manhattan Beachilla, Kaliforniassa. Yli 25 vuoden aikana mallisto on kasvanut useisiin tuhansiin malleihin, ja nykyään valikoima kattaa laajasti miesten, naisten ja lasten kenkiä.

Skechers on kehittynyt palkituksi lifestyle- ja urheilujalkinemerkiksi, joka tunnetaan tyylikkäistä ja mukavista jalkineista, joita miljoonat ihmiset käyttävät.


Skechers Pohjoismaissa


Sports Connection ApS on Skechersin tytäryhtiö Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, ja Norjassa.Pohjoismaiden pääkonttorissa Tanskan Esbjergissä hallinnoidaan 51 Skechersin konseptimyymälää ja myyntipistettä Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Saksassa, sekä omia verkkokauppoja Pohjoismaissa.

Konseptimyymälöiden ja verkkokauppojen lisäksi Skechersin tuotteita myy yli 1800 ammattitaitoista jalkine- ja urheilualan jälleenmyyjää. Löydät kaikki Skechers-jälleenmyyjät jälleenmyyjähakemistostamme.


0 comments:

Lähetä kommentti