Lelufantti - Suomen suurin lelukauppa netissä

Oli kyse sitten nukesta, nallesta tai nopeasta leikkiautosta, hyllyiltämme löytyy maailman tunnetuimpia huippumerkkejä. Lelufantista löytyvät lähes kaikki leikkikalutyypit, aina kasattavista ja koottavista rakennuspalikkasarjoista suloisen pehmoisiin teddykarhuihin. Yli tuhannen tuotteen valikoimasta löydät tunnetuimmat lelumerkit kuten LEGO, Brio, Plasto, Fisher-Price, Barbie jne.

Lisäämme uusia hauskoja leluja Lelufanttiin vuoden jokaisena arkipäivänä. Lelufantti – uudenlaista lelukauppaa suomalaisille Verkkokaupassa on paljon selattavaa, nähtävää ja koettavaa. Lelufantista voi bongata hurjia alennuksia tarjoavan Krokodiilin, asiakkaiden nallemaista persoonallisuutta testaavan Nallekoneen tai ikäryhmittäin ja merkkien mukaan tuotteet jaottelevan hakuapurin.

Panostamme tuotteissamme turvallisuuteen ja eettisyyteen. Erilaiset turvallisuus- ja varoitusmerkinnät, sertifikaatit ja ikäsuositukset kertovat vastuullisuudestamme. Asiakaspalvelumme on asiantuntevaa ja toimituksemme nopeaa. Toimitukset ovat perillä 1-3 arkipäivässä tilauksesta. Lelufantille onkin myönnetty Suomalaista Palvelua –avainlippu.

0 comments:

Lähetä kommentti