Kuntokauppa.fi - Kuntoilun ja sähköpyöräilyn erikoisliike.

Kuntokauppa.fi on suomalainen kuntoilun ja sähköpyöräilyn erikoisliike, joka on palvellut suomalaisia kuntoilijoita, yrityksiä ja seuroja jo yli 15 vuotta. Kuntokaupalta löydät yli 3500 tuotetta, joista suosituimpia ovat erilaiset sähköpyörät, kuntoilulaitteet, sup-laudat ja kajakit. Valikoimastamme löytyy tuotteita sekä yksityisille kuluttajilla, että ahkerampaan käyttöön esimerkiksi kuntosaleille.  

Kuntokaupalla on myymälät Tampereella ja Vantaalla sekä noutomyymälä Kouvolassa. Tampereella ja Vantaalla on erilaisia kuntolaitteita ja sähköpyöriä testattavaksi ennen ostopäätöstä. 

Tavoitteenamme on tuoda hyvinvointia pohjoismaihin ja pyrimmekin palvelemaan asiakkaitamme monessa hintapisteessä, parhaalla hinta-laatusuhteella. Kattavasta tuotevalikoimastamme löytyy tunnettuja ja laadukkaita tuotemerkkejä, kuten FitNord, Tunturi, Gymstick, Reebok, Adidas, Polar, Tiguar, Titan Life jne. Olemme tarkkoja tuotevalikoimastamme ja kehitämme sitä jatkuvasti laadun, kysynnän ja käyttökokemusten perusteella.



0 comments:

Lähetä kommentti