Mjuk - Helpoin tapa ostaa ja myydä second hand -huonekaluja

Tee elämäsi sisustuslöytö tuhansien laatutarkastettujen tuotteiden joukosta tai myy vaivattomasti oma huonekalusi Mjukin avulla.

Mjuk on uusi kotimainen markkinapaikka laadukkaille second hand -kalusteille, jossa kiertotalous kohtaa modernin verkkokaupan helppouden. Mjuk tuo kiertotalouden 2020-luvulle tarjoamalla markkinoiden helpoimman tavan ostaa ja myydä kalusteita.

Me Mjukilla haluamme tehdä osuutemme ja edistää kestävää kehitystä, sekä vastuullisempaa kuluttamista luomalla markkinoiden helpoimman tavan myydä ja ostaa hyväkuntoisia käytettyjä huonekaluja. Tiedämme, että vanhojen kalusteiden kierrättäminen, kuten niiden ostaminen aiheuttavat päänvaivaa, siksi juuri mukavuus ja helppous ovat palvelumme keskeisiä tavoitteita.

Uniikki myyntipalvelu tekee kalusteiden myynnistä täysin vaivatonta. Mjuk noutaa kalusteet myyjän valitsemana aikana ja hoitaa koko myyntiprosessin puhdistuksesta ja kuvauksesta varastointiin ja markkinointiin. Myyntituotto maksetaan suoraan myyjän tilille. Laaja laatutarkastettu valikoima.

Mjukin satojen laatutarkastettujen kalusteiden valikoimasta teet sisutuslöytöjä helposti, edullisesti ja turvallisesti. Mjukin verkkokauppa tarjoaa modernin ostokokemuksen monipuolisilla maksuvaihtoehdoilla, kotiinkuljetuksella ja palautusoikeudella

0 comments:

Lähetä kommentti