Mobiilitukku - Puhelimille ja tableteille suojaavia, tyylikkäitä ja toimivia suojakoteloita, -kuoria, panssarilaseja ja muita lisätarvikkeita.

Mobiilitukku tarjoaa älypuhelimille ja tableteille suojaavia, tyylikkäitä ja toimivia suojakoteloita, kuoria, panssarilaseja ja muita lisätarvikkeita edullisesti. Suomen suurimmasta valikoimasta löytyy melkeinpä kaikille uusimmille mobiililaitteille sopivia tuotteita, jotka suojaavat ja piristävät kallisarvoista laitettasi.

Puhelinkoteloiden ja suojalasien lisäksi valikoimassa on kuulokkeita, kaiuttimia, varavirtalähteitä, kaapeleita ja autoilutarvikkeita.

Mobiilitukkusta saat aina 1-2 arkipäivän 0€ toimituksen ja tuotteet tulevat suoraan kotiisi, postilaatikkon! Valikoimassa tarvikkeita seuraaville valmistajille: Alcatel, Apple, Huawei, HTC, LG, Motorola, Microsoft, Nexus / Google, Nokia, Oneplus, Samsung, Sony, ZTE.

TARJOUS ALE10LE, -10%, voimassa yli 25€ tilauksissa normaalihintaisille tuotteille. Koodi voimassa toistaiseksi. Lisäksi alennustuotteita jopa -25%! Katso lisää ale-välilehdeltä.

0 comments:

Lähetä kommentti