Zooplus - Suuri lemmikkieläintarvikkeiden nettikauppa.

Nettikauppa zooplus on toiminut jo vuodesta 1999 lähtien ja se on tällä hetkellä Euroopan suurin internetissä toimiva lemmikkieläintarvikkeiden jälleenmyyjä. Suomessa zooplus.fi on toiminut vuodesta 2010 ja tyytyväisten asiakkaiden määrä kasvaa koko ajan.

Nettikauppa zooplus tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman lemmikkitarvikkeita. Tuotevalikoimamme ylittää laajuudessaan useimmat tavanomaiset lemmikkikaupat ja käsittää sekä päivittäistarvikkeita että erikoistuotteita niin koirille, kissoille, pieneläimille, akvaariokaloille, linnuille kuin matelijoillekin. Varastossamme on yli 7000 tuotetta aina koirankopeista kissanruokiin ja jyrsijöiden häkkeihin. Verkkokauppa zooplussalla on yli kymmenen vuoden kokemus lemmikkitarvikkeiden ja lemmikkien ruokien myymisestä, joten pystymme tarjoamaan parhaat merkit ja laatutuotteita uskomattoman edulliseen hintaan.

1 kommentti:

  1. Zooplussassa hyvin laaja valikoima edullisia tuotteita, valikoimasta löytyy myös esim. Royal Caninia ja Feliwaytä paljon edullisemmin kuin kilpailijoiltaan. Toimittavat kotiovelle yleensä muutamassa päivässä. Tuotteiden kuvaukset laajoja ja pitävät paikkansa. Asiakaspalvelu erinomaista. Suosittelen.

    VastaaPoista