Havu Watches - Tyylikkäät puiset rannekellot miehille ja naisille.

 HAVU:n puiset rannekellot sopivat täydellisesti metsään tai toimistoon

Puu on materiaalina paitsi erittäin kaunis, myös ylivertainen käyttömukavuudeltaan. Se on sileä ja tuntuu viileältä iholla. Puusta valmistettu rannekello on myös todella kevyt. HAVU:n puiset rannekellot edustavat tyyliä ja asennetta. Kellot sopivat niin arkeen kuin juhlaan, eikä sinun tarvitse vaihtaa kelloa luontoon lähtiessäsi. Olet jo osa luontoa kantaessasi puista rannekelloa.

Toimitamme kaikki meiltä tilatut kellot kauniissa, puusta valmistetussa kellolaatikossa. Kaikissa rannekelloissamme on kahden vuoden takuu. Meillä on aina ilmainen toimitus ja palautus.

Puinen rannekello on asuste, joka ei jää huomaamatta

Rannekello näyttää paljon muutakin kuin ajan. Se on asuste, osa tyyliä. Rannekellot kertovat käyttäjästään paljon. Kun isotauluiset kronografi-sporttikellot viestivät urheilullisuutta ja maskuliinisuutta, pelkistetymmät kellot voivat antaa minimalistisemman, elegantimman vaikutelman.

HAVU:n kellovalikoimasta löydät tyyliisi varmasti sopivan kellon. Kuten me ihmiset, myös kellomme ovat yksilöitä. Voit siis kantaa omaasi ylpeydellä tietäen, että toista juuri samanlaista kappaletta ei ole olemassa.

Puinen rannekello toimii tyylikkäänä lisänä asukokonaisuuteen. Se on kuin piste i:n päälle, joka rikkoo rutiineja ja luo maanläheisen, mutta omintakeisen vaikutelman kantajastaan. Puukellolla voit helposti tuoda persoonaasi esiin ja yhdistellä sitä rohkeasti arki- tai juhlapukeutumiseen. Onnistuneella kellovalinnalla kruunaat asukokonaisuuden. Meiltä löydät kelloihin myös erilaisia vaihtorannekkeita, mikäli kaipaat vaihtelua kellosi ulkonäköön.

Kellomme toimivat luotettavalla kvartsikoneistolla. Kvartsikelloissa etuna on tarkka käynti, joka ei juuri jätä eikä edistä vaativassakaan käytössä. Kvartsikoneisto ei myöskään lakkaa käymästä, mikäli et pidä kelloa ranteessa hetkeen.

Puinen rannekello toimii loistavana lahjaideana vastavalmistuneelle, tai vaikka syntymäpäivälahjaksi.

0 comments:

Lähetä kommentti