Arkivé Atelier - Vaatehuollon ja kodinhoidon verkkokauppa.

Arkivé Atelier on vaatehuollon ja kodinhoidon verkkokauppa, moderni vaikuttajayritys ja arjen ongelmanratkaisija. 

Maailman hukkuessa tavaraan Arkivé Atelier tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden vaatteiden, muiden tekstiilien sekä kodin tavaroiden arvon ja käyttöiän maksimoimiseen.

Työllään ja tuotteillaan Arkivé muuttaa maailmaa - yksi pieni huolto kerrallaan.

Huolla!

Ainoastaan EU:ssa syntyy yhä 12 miljoonaa tonnia tekstiilijätettä vuosittain, suurin osa käyttämiämme vaatteita. Vain viidennes määrästä kierrätetään.

Arkivé Atelierien verkkokauppa sekä huoltotuotteet ja -konseptit ovat arjen muutoksentekijöitä, jotka auttavat ratkaisemaan valtavaa globaalia ongelmaa. 

Tule mukaan huoltojoukkoihimme levittämään parhaan huollon ilosanomaa Olemassa olevan kunnostaminen ja oman käden jälki tekevät hyvää itselle ja maapallolle.

Arkivén suosikkituotteet

Arkivén verkkokaupan suosikkituotteisiin kuuluvat KENT.in huippulaadukkaat klassiset vaateharjat, joilla voi korvata tarrarullan ja usein myös pyykkikoneen.

Myymme paljon villan hoitoa ja pesua, pyykkiaineita, tahranpoistotuotteita, tennareiden puhdistusta, nahanhoitoa, nukkaleikkureita, vaatehöyrystimiä sekä kodin puhdistusaineita.

Livekonsepteistamme suosituin on Arkivén huoltoilta, johon osallistuvat saavat huoltaa omia vaatteitaan ja asusteitaan taitavien huoltoartesaaniemme johdolla.

Huoltoiltoja voivat tilata niin yksityiset asiakkaat kuin yrityksetkin.

Arkivé Atelier tarjoaa vaatehuollon ratkaisuja ja ohjeita yhden katon alta - inspiroivasti, tyylikkäästi ja suvereenilla ammattitaidolla.

0 comments:

Lähetä kommentti