Vallila - Kotimainen sisustus- ja tekstiilialan verkkokauppa

Vallila on suomalainen sisustus- ja tekstiilialan perheyritys, jonka sveitsiläinen Otto Berner perusti Helsingin Vallilan kaupunginosaan vuonna 1935. 1930-luvulta peräisin olevissa tehdashalleissa toimivat  tänäkin päivänä Vallilan pääkonttori, showroom sekä design-studio. 

Talon pitkän historian perintö herää  eloon niin legendaaristen kuosien tuoreissa tulkinnoissa kuin mielikuvituksellisissa ja yllättävissä  yhteistyömallistoissakin. Siksi kaksi kertaa vuodessa uudistuva mallisto on aina sekä ajankohtainen että  leimallisesti vallilalainen: rohkea, värikäs ja eri tyyleillä leikittelevä. Mallisto kattaa astiat, tapetit sekä  sisustus- ja käyttötekstiilit aina metritavarasta suihkuverhoihin ja torkkupeittoihin asti, sillä kodin jokainen nurkka on erinomaisen muotoilun arvoinen – tai kuten vallilalaisilla on tapana sanoa: Vallilaa vaille valmis.

Vallilalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton toimesta Avainlippu sekä Design From Finland -merkin.Kankaat suunnitellaan Suomessa, Vallilan studiossa Helsingin Vallilassa. Suunnittelutiimiin kuuluu vakituisesti kuuden henkilöä ja mallistoissa hyödynnetään monipuolisesti eri alojen taiteilijoita kuten esimerkiksi Howard Smith, Zoltan Popovits ja Lauri Tähkä. Viimeisin yhteistyömallisto tehtiin pop-laulaja Ellinooran kanssa.

0 comments:

Lähetä kommentti