Temu - Edullisia tuotteita joka lähtöön

Temu on verkkokauppayritys, joka tuo asiakkaat ja miljoonat kauppakumppanit, valmistajat ja tuotemerkit yhteen. Temun tavoitteena on tarjota heille mahdollisuus nauttia elämästään parhaalla mahdollisella tavalla. Temu on sitoutunut tarjoamaan edullisia laatutuotteita kuluttajien ja kauppakumppaneiden unelmien toteuttamiseen ystävällisessä ympäristössä. Temu perustettiin vuonna 2022 Bostonissa, Yhdysvaltain Massachusettsissa.

Temun motto on JENGI KASAAN, HINNAT KYYKKYYNToivomme, että nautit edullisista, laadukkaista tuotteista, joita tarjoamme sovelluksessamme miljoonilta kauppakumppaneilta, valmistajilta ja brändeiltä.

Temu toimittaa tuotteet tavarantoimittajilta ja valmistajilta kokeneiden ja luotettavien logistiikkakumppaneiden avulla. Temun toimitusten alkuperä voi vaihdella ostettavan tuotteen mukaan. Temu tekee kuitenkin yhteistyötä johtavien kuljetusyritysten, kuten UPS:n, FedExin ja USPS:n, kanssa varmistaakseen, että kaikki tilaukset toimitetaan asiakkaille nopeasti ja turvallisesti.



0 comments:

Lähetä kommentti