Gofitness.fi - Laadukkaita kuntosali- ja fitness-välineitä

SUOMEN PARAS VALIKOIMA KUNTOSALILAITTEITA JA KUNTOILUVÄLINEITÄ.

Gofitness.fi on suomalainen kuntosalilaitteisiin ja kuntovälineisiin erikoistunut verkkokauppa sekä maahantuontiliike. Verkkokaupastamme ostat helposti ja nopealla toimituksella laadukkaat tuotteet kotikuntoiluun sekä ammattikäyttöön kuntosaleille. Valikoimastamme löytyy salilaitteet, kuntolaitteet, voimailutelineet, painot, levytangot, kuntosalilattiat sekä kaikki toiminnalliseen harjoitteluun ja kuntotestaukseen tarvittavat välineet. 

Toimimme kuntoilualan arvostetuimpien merkkien virallisena maahantuojana ja huoltoliikeenä. Tunnetuimpia edustamiamme merkkejä ovat muun muassa ATX, Watson, Spirit Fitness ja SportsArt. Laaja ammattikuntoiluun erikoistunut valikoimamme takaa, että meiltä saat kaiken mitä tarvitaan ison tai pienen kuntosalin rakentamiseen. 

Yritysasiakkaille tarjoamme hyvin kokonaisvaltaiset ratkaisut liikuntatilojen rakentamisen jokaiseen vaiheeseen; suunnittelusta ja rahoituksesta aina lopulliseen toteutukseen asti. Pidämme huolen asiakkaistamme sekä heidän laitteistaan. Siksi huoltoverkostomme kattaa koko Suomen ja tarjoamme kuntosalituotteillemme alan mittavimmat takuut.

0 comments:

Lähetä kommentti