Polarn O. Pyret - Laadukkaita lastenvaatteita kaikenikäisille lapsille.

Polarn O. Pyret valmistaa laadukkaita lastenvaatteita vuosikymmenten kokemuksella. Valikoimastamme löytyy vaatteita vastasyntyneille vauvoille, päiväkoti-ikäisille sekä kouluikäisille. Löydät meiltä sopivat lastenvaatteet niin arkeen kuin juhlaan. Valikoimastamme löydät myös korkealaatuiset lasten ulkovaatteet, jotka pitävät lapset kuivina ja lämpiminä säässä kuin säässä. PO.P WeatherPRO®-vaatteet takaavat kovan kulutuksen kestävät ja vedenpitävät vaatteet, joissa on aina vähintään 10 000 vesipilari sekä täysteipatut saumat. Valikoimastamme on jo pitkään ollut merkittävä osa luomupuuvillasta ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja vaatteita, ja lisäksi kehitämme jatkuvasti valikoimaamme yhä enemmän kestävän kehityksen periaatteiden mukaiseksi.


KESTÄVÄÄ SUUNNITTELUA JO VUODESTA 1976

Valmistamme vaatteita, jotka kestävät rakkautta, pesua ja kulutusta. Vaatteen jäädessä pieneksi, voi se periytyä seuraavalle lapselle. Kun aloitimme toimintamme vuonna 1976, halusimme luoda mukavia ja korkealaatuisia lastenvaatteita: leikkimiseen sopivia vaatteita, jotka eivät kiristä tai hierrä, ja jotka kestävät pesusta toiseen. Yksinkertaisesti vaatteita, joissa lapset saavat olla lapsia. Rakastetut raitavaatteemme löytyvätkin jo useammista kodeista ja ovat periytyneet sukupolvilta toisille.

VASTUULLISUUSLUPAUKSEMME

Toimintamme lähtökohtana on aina ollut ja tulee aina olemaan lasten paras. Visionamme onkin tehdä lastenvaatealasta entistä vastuullisempi. Koska maapallomme siirtyy perintönä sukupolvelta toiselle, tulisi vaatteidemmekin periytyä lapselta toiselle
 
AINUTLAATUISIA YKSITYISKOHTIA

Valmistamme maailman parhaita lastenvaatteita yli 40 vuoden kokemuksellamme. Tuona aikana olemme oppineet mikä toimii ja mikä ei. Istuvuus, laatu ja turvallisuus ovat tärkeimpiä lähtökohtiamme, kun ryhdymme uuden malliston suunnittelutyöhön. Ekstra-erityisiä vaatteistamme tekevät kuitenkin tarkkaan harkitut yksityiskohdat! Ainutlaatuinen yksityiskohta voi olla vaikkapa huolellisesti tehty applikointi tai hauska nappi selässä. Nämä yksityiskohdat ovat usein lapsille kovin mieluisia ja se ratkaiseva tekijä, joka tekee meidän vaatteistamme heidän suosikkejaan!
 

0 comments:

Lähetä kommentti