Telia - Liittymät ja laitteet edullisesti.

Telia puhelinliittymät mahdollistaa kännykkäsi tarjoamat hyödyt aina edulliseen hintaan. Voit valita huolettomamman Rajaton-liittymän jossa maksat kiinteää kuukausimaksua, eikä puheluiden, viestien tai datan käytön määrästä tarvitse huolehtia. Vaihtoehtoisesti voit myös valita Prepaid- tai Dot-liittymän joissa sinua laskutetaan vain ja ainoastaan käytön mukaan! Lisäksi voit säästää kännykkäkustannuksistasi entisestään hyödyntämällä Telia asiakasedut sekä erinäisiä rajoitetun ajan liittymätarjouksia. Telialta löydät myös alle 28-vuotiaille ja lapsille erityishalvat liittymät! 

Ulkomaavierailun aikaisen data-tarpeesi ja ulkomaankohteesi mukaan voit valita itsellesi parhaan ratkaisun. Jos reissaat EU- tai ETA-maissa käytössäsi on liitymätyypin mukaan 3-20 gigatavua dataa, jonka jälkeen ylimenevästä datasta pulitat vain 1€ päivältä (400Mt). EU ja ETA maiden ulkopuolelle lähdessäsi sinun kannattaa tilata Telia Reissupaketti. 

Telia myy puhelinliittymien ja internet-sopimusten lisäksi myös viihdelaitteita laajan skaalan mukaan. Puhelimet, tabletit, älykellot, televisiot ja tietokoneet kaikki löydät Telialta. Elektroniikkatuotteita löytyy huippubrädeiltä kuten Samsung, Apple, OnePlus, Sony, Philips ja monia muita. Muusta maailmasta poikkeavasti Telialla voit maksaa laitteitasi erissä ilman minkään näköistä korkoa ja maksuaikaa saat jopa 36kk asti.

0 comments:

Lähetä kommentti