Dermosil - Ihoystävällistä kosmetiikkaa kotimaisesta verkkokaupasta.

 Dermosil - jo vuodesta 1983

Tarinamme alkoi Korsnäsissä vuonna 1983. Vuodesta 1988 lähtien olemme keskittyneet ihonhoitotuotteisiin. Kaikki alkoi laadukkaista ja hellävaraisista tuotteista, joita myimme sairaaloiden käyttöön. Sairaaloiden henkilökunta ihastui tehokkaisiin, herkälle iholle kehitettyihin tuotteisiin ja halusi tilata niitä ammattikäytön lisäksi myös itselleen.
Siinä hetkessä syntyi Suomen ensimmäinen verkkokauppa ja ihoystävällinen Dermosil-tuotemerkki. Tänään Dermosil ei ole ainoastaan valikoitujen henkilöstöryhmien etuoikeus vaan korkealaatuiset tuotteemme ovat ihan jokaisen saatavilla. Dermosil.fi on yksi ensimmäisistä kosmetiikan verkkokaupoista ja tuotteidemme ainoa myyntikanava.

Vastuullisia valintoja
Dermosil on perheyritys ja vastuulliset valinnat ovat aina olleet itsestään selvä osa toimintaamme. Pääkonttorimme ikkunasta avautuva Unescon maailmanperintöalue on alusta saakka kannustanut meitä tekemään hyviä valintoja. Vastuullisuusraportistamme voit lukea lisää vastuullisuustyöstämme sekä tavoitteistamme. 
Nykyisestä, reilusti yli 400 tuotteen, valikoimastamme löytyy laadukkaita ja ihoystävällisiä tuotteita koko perheelle erilaisiin tarpeisiin.

0 comments:

Lähetä kommentti