Silvantimanttikorut - Kotimaiset ja laadukkaat timanttikorut.

Silvantimanttikorut.fi on kotimainen timanttikorubrändi. Valikoimastamme löydät satoja upeita vihki- ja timanttisormuksia perinteisistä yksikivisistä sormuksista ja rivisormuksista aina näyttäviin halo-malleihin, vintage-tyylisiin sormuksiin ja sivusormuksiin. Lisäksi valikoimaamme kuuluu kihlasormukset, korvakorut sekä riipukset.

Silván-korut valmistetaan Laatukorun omalla kultasepänverstaalla Hyvinkäällä. Laatukoru on 1976 perustettu suomalainen koru- ja kelloalan perheyritys, joka palvelee 13 myymälässä sekä verkkokaupassa. Silván-koruja on saatavilla vain Silvantimanttikorut.fi verkkokaupasta sekä Laatukorun myymälöistä ja verkkokaupasta.

Silván-korujen verkkokauppaa pyöritetään timanttisella tiimillä Hyvinkäältä käsin. Panostamme laadukkaaseen ja ystävälliseen asiakaspalveluun, nopeisiin toimituksiin, sekä jatkuvasti päivittyvään, trendikkääseen ja monipuoliseen koruvalikoimaan.

  • Kotimainen perheyritys vuodesta 1976 ja oma kultasepänverstas Hyvinkäällä.
  • Laadukas, tunnettu ja vastuullinen korubrändi.
  • Nopeat ja ilmaiset Express-toimitukset, ilmainen vaihto ja palautus.
  • Kaikki Silván-korut valmistetaan 100% ekologisesta kierrätetystä kullasta.
  • Laadukas verkkokauppa, 360 tuotekuvat (päivitämme jatkuvasti uusia), monipuoliset maksutavat, ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu.

0 comments:

Lähetä kommentti